Бритни Спиърс отново бе откровена за здравословните си проблеми.42-годишната певица каза

...
Бритни Спиърс отново бе откровена за здравословните си проблеми.42-годишната певица каза
Коментари Харесай

Бритни Спиърс твърди, че страда от „сериозно увреждане на нервите“

Бритни Спиърс още веднъж бе откровена за здравословните си проблеми.

42-годишната певица каза във към този момент изтрита публикация в Instagram в сряда, че желае да елементарни на хората, които са ѝ причинили „ съществено увреждане на нервите “ , което изпитва от дясната страна на тялото си, което е толкоз неприятно, че „ не може даже да мисля от време на време " .

„ Имаше време, когато бях държана на място срещу волята си доста дълго време “ , написа тя, като евентуално се позоваваше на времето си под надзора ѝ, който беше преустановен през ноември 2021 година

Britney Spears claims she suffers from ‘serious nerve damage’: I ‘can’t even think sometimes’
— Page Six (@PageSix)
„ Оттогава не съм същата “ , продължи Спиърс.

Тя също по този начин разгласява фотография от Абагайл Катания на негър мъж, носещ маска и държащ табела, която гласи „ Белите хора имат благосъстояние от потомство. Черните хора имат контузия от потомство. "

Въпреки че написа за проблематичното си минало в мемоарите си „ Жената в мен “, Спиърс сподели, че нейната „ извънредно дълбока “ контузия е „ към момента там и евентуално постоянно ще бъде “ .

Това е нещо, с което тя сподели, че се е научила да се оправя, като прави „ най-хубавото, което мога “ и знае, че „ е добре да съм смутена някои дни или да не съм добре “ , само че „ това е нещо, което не усещам, че светът ми е разрешил да направя. ”

„ Чувствам се унизена и не е почтено към мен “ , сподели тя.

„ Трябва да бъда по-големият човек и да простя на личните си родители… само че това е извънредно мъчно!!! Ще направя всичко по силите си да го оставя да си отиде и да не отчайвам другите от гнева си “, приключи Спиърс.

ICYMI: Britney Spears Talks Nerve Damage Trauma in IG Post, Wants to Forgive Parents | Click to read more
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР